OBRADA KAMENA ZA UPOTREBU U GRAĐEVINARSTVU

Mermer i Granit za uređenje enterijera i eksterijera

Kamenorezacka radnja „DESPOT“ od svog nastanka pa do danas, pruža kamenorezacke usluge za potrebe gradevinarstva (obrada kamena). Pomenućemo samo neke od delatnosti kojima se bavimo u cilju uređenja enterijera i eksterijera :

Popločavanje stepeništa granitom I mermerom
Popločavanje podova granitom I mermerom
Oblaganje fasada i stubova granitnim i mermernim pločama
Izrada podprozorskih lajsni
Izrada stolova i kuhinjskih radnih ploča od granita itd.

Posedujemo najmoderniju tehnologiju za obradu prirodnog kamena, te smo u mogućnosti ispuniti pouzdano i u vrlo kratkom roku najzahtevnije narudžbine. Kamenorezačka radnja DESPOT, ističe visoki kvalitet završne obrade, koji je rezultat entuzijazma, sposobnosti i spremnosti zaposlenih da odgovore posebnim i specijalnim zahtevima tržišta.

Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije, potrudićemo se da Vam razjasnimo sve Vaše nedoumice i nađemo najbolje rešenje za Vas.

Najpovoljnije cene.

Upotreba kamena u građevinarstvu ima dugu tradiciju

Upotreba kamena obeležila je početak i razvoj ljudskog društva. Smatra se da čovečanstvo počinje svoj vek pojavom oruđa. Do prvog velikog pomaka dolazi kada je usavršeno tesanje kremena. Zatim, kada je otkrivena zemljoradnja, čovek počinje da koristi, težeći da se što bolje zaštiti u svom boravištu, pored drvene građe i gline, i kamen. Od tada upotreba kamena u građevinarstvu ne prestaje. Iako su ga beton i armirani beton u velikoj meri zamenili, još uvek kod mnogih naroda on ostaje simbol gradnje (Izvor: gradjevinarstvo.rs).