IZRADA NADGROBNIH SPOMENIKA i UREĐENJE PORODNIČNIH GROBNICA

Izrada nadgrobnih spomenika i elemenata za uredenje porodicnih grobnica je delatnost kojom se bavimo gotovo tri decenije, sve vreme pažljivo prateci potrebe tržišta. U okviru dela proizvodnje koji se odnosi na izradu nadgrobnih spomenika, možemo da ponudimo:

1. STANDARDNI, KATALOŠKI TIPOVI NADGROBNIH SPOMENIKA

  • Veliki broj kataloških nadgrobnih spomenika koji su po svojim oblicima i velicinama prilagodeni zahtevima tržišta

2. NADGROBNI SPOMENICI IZRAÐENI NA OSNOVU SPECIJALNIH ZAHTEVA, ŽELJA I SUGESTIJA NARUČIOCA

  • U želji da zadovoljimo potrebe narucioca vršimo izradu nadgrobnih spomenika u skladu sa željama, zahtevima, sugestijama i našim tehnickim mogucostima a na osnovu idejnih rešenja, skica I projekata.

Pored izrade nadgrobnih spomenika, pružamo i pratece kamenorezacke usluge:
Prodaja i ugradnja dodatnih elemenata za uređenje grobnih mesta
Prodaja mesingane galanterija za spomenike

Kamenorezac Despot danas posedujemo najmoderniju tehnologiju za obradu kamena, te smo u mogućnosti ispuniti pouzdano i u vrlo kratkom roku najzahtevnije narudžbine. U sklopu radnje vrsimo I obradu, prodaju I ugradnju proizvoda od prirodnog kamena: stanglice, suvi zid, lomljene ploce, kamen za oblaganje fontana I dvorista I granitne kocke. Kamenorezačka radnja DESPOT, ističe visoki kvalitet završne obrade, koji je rezultat entuzijazma, sposobnosti i spremnosti zaposlenih da odgovore posebnim i specijalnim zahtevima tržišta.

Cene nadgrobnih spomenika, i svih drugih proizvoda iz naše ponude dokazuju nas kvalitet I konkurentnost na trzistu.

Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije, potrudićemo se da Vam razjasnimo sve Vaše nedoumice i nađemo najbolje rešenje za Vas.